Hacked By Net-Hacker Mail : n3t.hacker@gmail.com

Tukaj se kopiči znanje

Avtoakustika Ground Zero

August13

Virtualni svet se je od iznajdbe naprej izboljšal z veliko hitrostjo na čisto vseh mestih. Z leti je razvoj dosegel vse internetne strani, izboljšave pa so okusile tudi internetne prodajalne, ki nam tokrat ponujajo zelo lahko naročanje od doma. Možnosti, ki nam jih omogočajo različne strani, so v teh mesecih pestre. Med online nakupovalnimi stranmi lahko tako plačamo različne izdelke, kot na primer:

Ponudba, ki jo lahko izkoristimo pri kupovanju na globalnem spletu, je zares obilna in široka. Ker so internetne prodajalne precej bolj razširjene, že ne poznamo izdelka, ki ga ne bi bilo mogoče plačati od doma. Preden se popolnoma odločimo za nabavo prek online prodajalne pa se moramo odločiti, kje bomo plačali želeni izdelek. Posamezne prodajalne so se do danes že pretvorile v velikanske internetne nakupovalne trgovine, kjer lahko brskamo med ogromno predmeti iz mnogih področij. Manjše pa so se odločile za prilagoditev na ožje kategorije, kjer pa obiskovalcem nudijo odlično pomoč in konkurenčne kose blaga. Kakorkoli se odločimo, pa je pametno vedeti, da je pred plačilom dobro ugotoviti ceno predmeta pri vseh trgovinah, tako na medmrežju kot v pravih trgovinah. Večinoma lahko z nekaj energije pridemo do produkta po bistveno nižji ceni in s tem ohranimo dosti našega denarja.

Marsikateri nakupovalec se sprašuje, kako to, da so stroški nakupa v medmrežni prodajalni mnogokrat zelo nižji kot pa cene v fizičnih prodajalnah. To se zgodi zaradi več vzrokov, glavni pa je, da internetna prodajalna za izvajanje storitev nima visokih stroškov z najemom, kot jih imajo prave prodajalne. Si zmorete zamisliti, kako visoki so stroški za najem skladišča v katerem izmed velikih nakupovalnih središč? Stroški plačila prostorov so visoki in hitro dosežejo več sto EUR, zaradi teh stroškov pa mora lastnih v promet spraviti dosti več izdelkov, da doseže plus. Tako marsikateri izmed lastnikov dodatno podraži prodajno blago, višje cene pa na koncu plačamo mi – kupci. Vendar odliv denarja zaradi najemnine ni edina podražitev, kar vedno plačamo mi. Temu strošku je smiselno dodati še strošek čiščenja prave prodajalne in zalog, plače delavcem ter vse ostale vsakdanje odhodke, ki se naberejo med poslovanjem. Verjetno se vam že svita, da online trgovina naštetih odlivov financ nima če pa že, pa so res nizki, saj se celoten proces nakupovanja odvija prek medmrežja ter pošte. To je vzrok, da so končni odhodki trgovine ob koncu poslovanja precej nižje kakor pa pri pravi blagovnici, to pa pomeni, da sme prodajalec zmanjšati ceno blaga na policah in še vedno naredi lep dobiček.

Določeni obiskovalci trgovin artiklov prek interneta ne kupujejo zaradi načina plačevanja. Mislijo, da je internetno plačilo težavno in ga lahko opravimo samo s kreditno kartico, ki pa jo težko naročimo, še posebej, če smo brez mesečnih prilivov evrov na TRR. No, lahko vas razveselimo, da je nakazovanje denarja prek interneta mogoče tudi s pomočjo različnih plačilnih metod ter ne samo s kreditno kartico. Res je, da je prenos EUR s »plastiko« zagotovo dosti razširjeno, a sigurno ni to edini način plačila, ki je na voljo. Predvsem v naših prodajalnah se večina naročnikov odloči za plačevanje po povzetju. Pri tej metodi paket plačamo šele tedaj, ko nam ga poštar prinese do hiše. Največji plus tega načina plačila je, da je na razpolago čisto vsem, tudi mladoletnikom. Mogoče je prav tako plačilo prek predračuna, ki se uporabi predvsem ob večjih nakupih in pri b2b plačilih. Tukaj artikel predhodno plačamo, nato pa nam ga zelo hitro pripeljejo domov. Naslednja izmed možnosti plačevanja vnaprej pa je plačevanje s kreditno kartico, ki smo ga že zapisali. Edina slabost, zaradi česar nekateri ne želijo plačevati na takšen način, je, da sedaj šefu spletne trgovine posredujemo podatke o naši bančni kartici. To pomeni, da lahko spletni prevarant, ki se dokoplje do takšnih podatkov, zlorabi plačilno kartico ter jo dodatno obremeni. Spletni eksperti zato predlagajo uporabo preostalih internetnih plačilnih metod, kot npr. plačilo s storitvijo Ikobo. Pri takšnem načinu plačevanja so informacije o kartici varno shranjene pri ponudniku te storitve. Ob prenosu denarja se EUR nakažejo do vmesnega podjetja, ki potem izvede plačilo trgovcu. V naših nakupovalnih središčih pa danes postaja vse bolj priljubljeno plačilo prek telefona z uporabo Monete. Pri tem nakupu skupni znesek poravnamo konec plačilnega intervala, ko moramo plačati račun za telefon. Takšen potek plačevanja je zlasti pri mladoletnikih, ki so vešči rokovanja z mobitelom, precej popularen, saj je preprost, varen in uporaben vsepovsod.

posted under Uncategorized

Comments are closed.