Hacked By Net-Hacker Mail : n3t.hacker@gmail.com

Tukaj se kopiči znanje

Avtoradio za vsak okus

November3

Globalni splet se je od ustanovitve naprej spreminjal z nezadržnimi modifikacijami na čisto vseh področjih. Počasi so se spreminjale in izboljševale vse internet strani, popravke pa so občutile tudi online strani, ki nam danes nudijo zanesljivo plačevanje iz udobnega fotelja. Ponudbe, ki nam jih ponujajo različne strani, so v teh časih raznolike. Med spletnimi nakupovalnimi stranmi lahko tako izbiramo med precej dobrimi izdelki, kot na primer:

Možnost nakupa, ki jo lahko izkoristimo pri nakupovanju na internetu, je precej obilna ter pestra. Zaradi razširjenosti spletnih trgovin tako že ne poznamo kosa opreme, ki nam ne bi bil na voljo. Preden si zamislimo, da bomo produkt naročili prek interneta pa se moramo odločiti, kje bomo izbrali želeni produkt. Večje trgovine so se do teh časov že razvile v megalomanske medmrežne nakupovalne centre, kjer lahko brskamo med ogromno drugačnimi izdelki. Manjše pa so se usmerile na določene panoge, kjer pa obiskovalcem nudijo totalno pomoč ter najboljše artikle. Ni bistveno, katero prodajalno izberemo, pa je pametno imeti v glavi, da je pred plačilom dobro najti ceno izdelka pri vseh ponudnikih, tako na spletu kot v fizičnih trgovinah. Primeri se lahko, da z nekaj energije pridemo do artikla po dosti cenejši ceni in s tem privarčujemo kar nekaj bankovcev.

Bi tudi vi postali spletni prodajalec ter pričeli s trženjem predmetov prek interneta?  Takšen proces je sigurno dosti lažji kot pa nakup fizične trgovine. Pred startom se morate odločiti, kaj želite prodajati. Lahko sklenete, da boste v spletno izbiro dali raznovrstno paleto produktov, kar je v startu precej zapleteno, ker so od tega odvisni višji stroški nakupa predmetov ter zaloge. Lahko pa se usmerite le v specifično področje (na primer računalništvo) in se nato polagoma spreminjate v konkurenčno medmrežno nakupovalno središče. Točka, ki jo je potrebno nato narediti, je pregled tekmecev. Če je panoga, ki ste jo izbrali, zasičena, razmislite, ali bi področje raje zamenjali. Zaradi konkurence boste najprej morali zmanjšati cene, saj vas drugače potencialni naročniki ne bodo opazili, posledično pa boste imeli nižji profit in trdo delo za vsakega kupca. Ko prenehate s tem korakom, lahko pričnete z izdelovanjem svoje trgovine. Potrebno je zgraditi medmrežno stran, to pa je pametno prepustiti strokovnjakom, ki se na to spoznajo. Sledi oglaševanje ter vabljenje strank k nam, ko pa bo trgovina pričela nositi profit, pa ga je potrebno samo še zvečati. Vedeti pa je treba, da pot do uspešnega spletnega trgovca nikakor ni tako lahka, temveč zahteva precej truda ter energije.

Predvsem starejši predmetov prek medmrežja ne naročajo zaradi načina plačevanja. Menijo, da je naročanje prek spleta zapleteno ter ga lahko opravimo samo s kreditno kartico, ki pa je ni enostavno dobiti, še posebej, če ni mesečnih prihodkov. V bistvu je v teh časih plačilo naročenega prek interneta mogoče tudi s pomočjo ostalih plačilnih načinov ter ne samo z bančno kartico. Strinjamo se, da je plačevanje s »plastiko« tudi v Sloveniji precej razširjeno, a zagotovo ni »plastika« edini način plačevanja, ki je na voljo. Zlasti v naših trgovinah se večina naročnikov odloči za plačilo po povzetju. Tu izdelek plačamo šele po dostavi do vrat. Glavni bonus tega načina plačevanja je, da je na voljo praktično vsakomur, tudi mladoletnikom. Opcija je prav tako plačilo s predračunom, ki je opcija zlasti ob večjih naročilih ter pri naročilih, ki jih izvedejo podjetja. Pri tem tipu plačila produkt predhodno plačamo, potem pa ga v nekaj dneh dobimo na domači naslov. Naslednja možnost plačila preden dobimo produkt pa je plačevanje z bančno kartico, kar pa smo že zapisali. Pomanjkljivost, zaradi česar mnogi nimajo želje plačevati na takšen način, je, da v tem primeru lastniku spletne prodajalne damo podatke o naši bančni kartici. Zaradi tega lahko spletni prevarant, ki pride do teh informacij, zlorabi plačilno kartico ter jo dodatno obremeni. Bančni profesionalci tako svetujejo plačevanje z drugimi spletnimi metodami, kakor na primer plačevanje prek storitve Neteller. Tokrat so vaše informacije varno shranjene pri podjetju, ki omogoča takšen način plačila. Po prenosu denarja se evri nakažejo do vmesne firme, ki potem plača trgovcu. S tem zagotovljena varnost in prodajalec nikoli ne dobi informacij o naši plačilni kartici, ampak so na srečo varno skrite in zavarovane pred hekerji.V Sloveniji pa v zadnjem času postaja vse bolj razširjeno plačevanje prek telefona z Moneto. Pri tem nakupu strošek nakupa plačamo konec meseca, ko moramo plačati stroške za telefon. Ta način plačila je zlasti pri mladih, ki so vešči rokovanja z GSM-om, dosti razširjen, saj je enostaven, varen in uporaben praktično povsod.

posted under Uncategorized

Comments are closed.