Hacked By Net-Hacker Mail : n3t.hacker@gmail.com

Tukaj se kopiči znanje

Modne ženske torbice

December8

Svetovni splet se je od začetka pa do sedaj spreminjal z ogromno hitrostjo povsod. Počasi je razvoj dosegel vse internetne strani, popravke pa so doživele tudi spletne strani, ki nam tokrat nudijo udobno izbiranje produktov od doma. Izbire, ki nam jih omogočajo različne prodajalne, so sedaj raznolike. Med online prodajnimi stranmi lahko tako izbiramo med veliko kakovostnimi predmeti, kot npr.:

Možnost plačila, ki nam je na voljo pri naročanju na internetu, je zares razkošna ter pestra. Zaradi mnogih medmrežnih butikov tako danes skorajda ni več predmeta, ki ga ne bi bilo mogoče naročiti prek spleta. Preden si rečemo, da bomo zapravljali prek medmrežja pa moramo poiskati internetno prodajalno, kjer bomo plačali želeni artikel. Posamezne trgovine so se namreč spremenile v megalomanske spletne shopping trgovine, ki nam ponujajo zelo veliko želenih izdelkov. Določene pa so se usmerile na določena področja, kjer pa kupcem ponujajo totalno svetovanje ter najboljše kose blaga. Kakorkoli se odločimo, pa velja imeti v mislih, da je pred nakupom pametno najti ceno blaga pri vseh trgovcih, tako na internetu kot v pravih prodajalnah. Včasih lahko z enostavno primerjavo prodajaln najdemo produkt bolj poceni ter s tem prihranimo dosti bankovcev.

Hočete tudi vi postati spletni trgovec ter pričeti s prodajanjem daril prek spleta?  Ta postopek je sigurno dosti bolj enostaven kot pa odprtje fizične trgovine. Pred začetkom se morate odločiti, kaj hočete ponujati. Lahko se odločite in v svojo paleto vključite raznoliko ponudbo produktov, kar je v startu dosti nesmiselno, ker so od tega odvisni večji stroški nabave artiklov in zaloge. Lahko pa se odločite le za posamezno področje (npr. tekaška oprema) in se nato počasi spreminjate v velik internetni shopping velecenter. Druga točka, ki sledi, je pregled tekmecev. Če je na področju, kamor hočete prodreti, že dosti konkurence, razmislite, ali je to primerno za vas. Zaradi konkurence boste na začetku morali znižati cene, da vas bodo surferji sploh opazili, zaradi tega pa boste pridelali manjši zaslužek ter naporno garanje za vsakega kupca. Po zaključku tega koraka pa lahko pričnete z oblikovanjem svoje trgovine. Potrebno je zgraditi spletno prodajalno, to pa je dobro pustiti strokovnjakom, ki se na to spoznajo. Nato sledi reklama in vabljenje kupcev k nam, ko pa boste pričeli ustvarjati prvi plus, pa ga je treba samo še optimizirati. V glavi pa morate imeti idejo, da izdelava dobre prodajalne nikoli ni tako lahka, ampak potrebuje precej truda in energije.

Večinoma starejši se za nabavo prek spleta ne odločajo zaradi tipa plačevanja. Mislijo, da je naročanje prek spleta zapleteno ter ga lahko opravimo le s kreditno kartico, ki pa jo je precej težko dobiti, zlasti, če nimamo rednih prihodkov. Na srečo je plačevanje prek interneta mogoče tudi na druge načine ter ne le z bančno kartico. Strinjamo se, da je »kartična« oblika plačila zagotovo zelo priznana, a nikakor ni kreditna kartica edina oblika plačevanja, ki je na voljo. Predvsem pri nas se večina kupcev odloči za plačilo po povzetju. Takrat paket plačamo šele po dostavi do hiše. Poglavitna ugodnost tega načina plačevanja je, da je na razpolago čisto vsem, tudi mladoletnikom. Opcija je tudi plačevanje po predračunu, ki pride v poštev predvsem ob dražjih nakupih in pri nakupih, ki jih izvedejo firme. Pri tem tipu plačila artikel plačamo vnaprej, nato pa nam ga zelo hitro pripeljejo na želeni naslov. Naslednja opcija plačevanja preden dobimo blago pa je plačevanje z bančno kartico, kar pa smo že omenili. Edina slabost, zaradi česar nekateri nimajo interesa plačevati na takšen način, je, da sedaj šefu internetne trgovine posredujemo podatke o naši kreditni kartici. Tako lahko ropar, ki pride do takšnih informacij, zlorabi plačilno kartico ter jo dodatno oškoduje. Nekateri eksperti zato predlagajo koriščenje drugih globalnih plačilnih poti, kakor na primer plačilo prek storitve AlertPay. Sedaj so vaše informacije varno skrite pri firmi, ki ponuja takšno plačilo. Po prenosu financ se znesek plačila nakaže do vmesnega podjetja, ki nato plača trgovcu. Tako trgovec ne more zlorabiti informacij o naši plačilni kartici, saj so le-te varno shranjene ter zaščitene pred tatovi.V naših trgovinah pa v zadnjem času postaja dokaj razširjeno plačevanje s telefonom z uporabo Monete. V tem primeru račun plačamo ob koncu meseca, ko plačamo stroške telefoniranja. Opisan način plačila je zlasti pri mladih, ki so vešči rokovanja z GSM-om, precej razširjen, saj je preprost, varen in zanesljiv. Če nakupovanja prek spleta niste uporabljali, ker niste vedeli, kako plačati artikel, sedaj veste, da obstaja kar dosti načinov, kako plačati.Posamezna metoda bo zagotovo ustrezna in vam bo omogočila, da boste naročeni izdelek plačali brez tveganja ter udobno.

posted under Uncategorized

Comments are closed.