Hacked By Net-Hacker Mail : n3t.hacker@gmail.com

Tukaj se kopiči znanje

Sončna očala za šik izgled

September10

Globalni splet se je od ustanovitve naprej razvijal z nezadržno hitrostjo na čisto vseh področjih. Z leti je evolucija dosegla vse spletne strani, izboljšave pa so doživele tudi online trgovine, ki nam tokrat omogočajo zelo poenostavljeno izbiranje produktov od doma. Ponudbe, ki nam jih ponujajo najboljše prodajalne, so danes različne. Med online nakupovalnimi policami lahko tako izbiramo med precej kakovostnimi predmeti, kot na primer:

Izbira, ki jo lahko izrabimo pri nakupovanju v spletnih trgovinah, je dokaj razkošna in bohotna. Zaradi obilice medmrežnih butikov tako skorajda ne poznamo predmeta, ki ga ne bi bilo mogoče plačati od doma. Pred plačilom prek interneta pa se moramo odločiti, kje bomo naročili želeni kos. Nekatere strani so se v preteklosti preobrazile v velike internetne nakupovalne centre, kjer lahko brskamo med dosti produkti iz mnogih kategorij. Posamezne pa so se odločile za usmeritev na bolj specifična področja, kjer pa naročnikom omogočajo totalno podporo in konkurenčne predmete. Za katerokoli trgovino se odločimo, pa moramo vedeti, da je pred nakupom pametno ugotoviti ceno naročila pri različnih trgovinah, tako na medmrežju kot v fizičnih trgovinah. Pripeti se lahko, da s hitro primerjavo trga najdemo produkt bolj poceni in na takšen način ohranimo dosti evrov.

Marsikateri obiskovalec trgovin se sprašuje, kako je možno, da so stroški plačila v spletni prodajalni neredko dokaj manjši kot pa cene v fizičnih trgovinah. Vzrokov za razlike v stroških nakupa je kar precej, ključni pa je, da online stran za izvajanje delovanja nima v nebo vpijajočih stroškov najema, kot jih najdemo pri fizičnih prodajalnah. Si predstavljate, kako veliki so stroški najema trgovine v katerem izmed naših nakupovalnih središč? Najemnine niso poceni ter zlahka dosežejo nekaj sto €, to pa pomeni, da mora prodajalec v promet spraviti dosti več produktov, da ima profit. Posledično večina trgovcev še za nekaj centov poviša ceno, višje zneske pa na koncu plačamo mi – končni plačniki. Toda odliv denarja zaradi najemnine ni edina sprememba cene, kar vedno plačamo plačniki. Temu strošku je potrebno dodati še odhodke zaradi čiščenja prave trgovine ter skladišča, izplačila delavcem in vse ostale redne stroške, ki jih je treba poplačati tekom meseca. Vidite lahko, da online stran omenjenih stroškov nima ali pa so precej nizki, saj se kompleten nakup dogaja prek interneta ter poštne službe. To je vzrok, da so končni odlivi dela ob zaključku bistveno nižji kot pa pri fizični trgovini, to pa pomeni, da zmore trgovec znižati ceno produkta ter vseeno ustvarja profit.

Se vam je že kdaj pripetilo, da ste v trgovini vzeli toliko izdelkov, da ste jih s problemom spravili do stanovanja? To se nam dostikrat dogaja zlasti pri nabavi špecerije, pogosto pa še pri ostalih pohodih v trgovino. Če se odločimo za plačilo prek interneta, je to še en problem, ki je ni več. Po internetnem plačilu bodo namreč plačani artikli dostavljeni k nam v hišo oziroma točno k vratom. Najpogostejši kontraargument na to trditev je, da dostava ni zastonj. To drži, a zavedati se je treba, da skupni odhodki ponavadi niso zelo dragi, ob velikih nakupih pa nam marsikatera medmrežna trgovina izdelke pripelje povsem brez stroškov. V vsakem primeru pa s spletnim naročilom privarčujemo, tako cenjeni čas kot tudi denar. Mnogi pa se za online nakup ne odločijo, ker imajo narobe idejo, da po naročilu blaga ne morejo zamenjati. Tudi to ne drži, saj lahko kos opreme, če ne deluje oziroma če po prejemu blaga vidimo, da smo dobili napačno velikost krila, vedno odnesemo v trgovino oziroma prosimo za nov artikel. Misel, da bomo po plačilu ostali z izdelkom, ki ga ne bomo mogli nositi, je tako odveč. Dosti več surferjev pa se za naročilo prek interneta odloča tudi zaradi poenostavljenega, urnega ter zavarovanega plačevanja. Sodobne spletne prodajalne namreč nudijo raznolike načine plačila in sprejemajo čisto vse – od plačila s »plastiko« do spletnega denarja, mogoče pa je tudi naročilo po povzetju, vnaprej ter celo z moneto. Res je, da je bilo še včasih naročanje na internetu mogoče samo s pomočjo »plastike«, a na veselje mnogih se to sedaj spreminja. Online trgovine nudijo drugačne tipe nakazila evrov, na seznamu pa bomo sigurno našli tudi tistega, ki nam bo všeč.

posted under Uncategorized

Comments are closed.